#BLOGI

Ilmselt pole ma ainuke, kellel on Merilini blogi nime kuuldes pähe tulnud mõte, et millest selline naljakas, ootamatu ja pisut kummaline nimevalik. Usun, et meie toitumine peaks olema võimalikult puhas, paljas igasugustest peidetud ja tehislikest ainetest ning tervislik ja looduslähedane nagu seda on mullast tõmmatud porgand. Ja väljend paljas porgand tähendabki seda, et inimest ei kata mitte miski ja nii on ka mu blogiga. Kõik on filtriteta, aus, avameelne ning mulle meeldib mõelda, et olen oma jutuga inimeste ees paljas kui porgand!” räägib neiu kavalalt.

Merilini blogis on palju silmailu pakkuvaid toidupilte, mis on nii isuäratavad, et isegi, kui oled just söögilauast tõusnud, hakkab mul kõht korisema ja sülg jooksma. Ma olen heas mõttes kade ta peale, et ta oskab nii palju erinevaid ja häid toite valmistada. Minu menüüs on ainult neli põhilist rooga, mida ma valmistada oskan. Kust saab Merilin oma retseptide jaoks ideid? Enamasti sünnivad nii, et külmkapp on pea pilditult tühi ja püüan olemasolevatest toiduainetest midagi kokku meisterdada. Või on mul tekkinud idee proovida mingit kindlat toiduainet ja leian viisi, kuidas seda kõige põnevamal viisil ära kasutada.”


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…