SUUR GALERII: heade asjade õhtu Gloria Veinikeldris

Gloria Veinikeldris toimus 3. juunil Peruu köögi õhtusöök koos Perit Muuga imelise kevad-suvise kollektsiooni All mine esitlusega, kus külalisi kostitati imeliselt maitsvate söökidega, joogiks pakuti Cremant de Loire Rose Brut, LaCheteau, Prantsusmaalt.

Fotod: Tiit Mõtus

Menukas õhtusöök tõi Gloriasse rohkelt moe- ja maitsegurmaane. Põhjust kogunemiseks oli küllaga: nimelt õnnestus Gloria Veinikeldri peakokk Kaido Metsal käia praktikal kokandusringkondades kõrgelt tunnustatud Virgilio Martinezi restoraniketti kuuluvas Peruu köögiga restoranis, millele omistati isegi Michelini tärn. Eestisse tagasi tulnud Kaido näitas oma uusi kogemusi ka suuremale avalikkusele eksootiliste maitsetega täidetud moeõhtusöögil.

Perit Muuga kevad-suvine kollektsioon All mine, mida Peruu toitude nautlejatele esitati, pakatab hüpnotiseerivatest lillemustritest, elegantsest pitsist, suviselt erksatest värvidest ning lummavalt mahedatest beežidest ja hallidest toonidest. Esitlusele tulid ka tõelistele kuningannadele sobivad ruumiliste lilledega kaetud kleidid.

Kollektsioon koosneb ainueksemplaridest, mida Perit näitas veebruaris toimunud London Fashion Weekʼil. Modellide ilu eest hoolitses kosmeetikabränd Karaja.

IMG_9616-2
Gloria Veinikeldri peakokk Kaido Metsa, Londoni Peruu köögi restorani Lima manager Kristel Kibuvits, Gloria Veinikeldri perenaine ja peremees: Tairi Morozov ning Marko Hark