Veel piisavalt soe ja päikeseline augustisuvi on parim põhjus, et kostitada end mõnusal päikesepäeval ühe troopilise mekiga jäätisekokteiliga. Premia ja toidublogija Merilin Siimpoeg soovitavad selleks puhuks jahutava suvise mangokokteili retsepti, millele annavad omanäolise maitsenüansi hapukas sidrun, õhetav münt ja rikkalikult tervendavaid antioksüdante ning vitamiine sisaldav kurkum. Et selles kokteilis on kasutatud võrdses koguses Premia naturaalsest mangopüreest valmistatud sorbetti ja vanillijäätist, on tegu ideaalselt sobiva patuvaba kokteiliga.

 

Koostisosad (kogused kahele)

1 tops Premia mangosorbeti ja vanillijäätise segu (310 g)

1 pisike mango

1 viil ananassi

1 oks värsket piparmünti

1 spl sidrunimahla

¼ tl jahvatatud kurkumit

 

Valmistamine

Püreesta kõik koostisosad kannmikseris ühtlaseks kreemjaks joogiks, vala klaasidesse ja naudi kohe!


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…