Mustasõstramarmelaad

 

1 kg mustasõstraid (vartest puhastada ei ole vaja)

800 g suhkrut

1 sidruni mahl

0,5 tl kaneeli

 

Pane mustasõstrad koos vartega potti, lisa veidi vett. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kuni mustasõstrad on pehmed. Nõruta saadud mass läbi sõela. Vala mahl uuesti potti, lisa suhkur, sidrunimahl ja kaneel. Lase tasasel tulel keeda 20 minutit. Tõsta steriliseeritud purkidesse ja kaaneta.

 

JÄLGI LIISI TEGEMISI BLOGIST LIISIL.BLOGSPOT.COM.EE


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…