LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Glasuuritud porgandid

Nädalavahetusel viska õhtusöögiks ahju porgandid, mis küpsevad meeglasuuris magusaks ja krõmpsuks. Glasuuritud porgandeid on väga lihtne valmistada. Mida peenemad kangid lõikad, seda kiiremini need ka valmivad. Särtsakust lisab palsamiveiniäädikas. Viimase maitselihvi annab peale puistatud värske tüümian.

VAJA LÄHEB:
250 g porgandeid
Glasuur
2 sl sulatatud võid
1 küüslauguküüs
2 sl vedelat mett
2 sl palsamiveiniäädikat
soola
musta pipart
serveerimiseks värsket tüümiani
VALMISTAMINE:
Tükelda porgandid kangideks. Sega omavahel glasuuri koostisained. Vala glasuur porganditele ja sega korralikult läbi. Rösti porgandeid 220-kraadises ahjus 30-45 minutit, kuni porgandid on parajalt krõmpsud. Serveerimisel puista peale värsket tüümani.