Jean Patou parfüümidest inspireeritud kokteilivõistlus. Retseptid!

Jaanuaris toimus ööklubis Cafe Amigo toimunud kokteilivõistlusel Calvados Trophy Eesti 2014 oli võidukas esikolmik kõik alla 23- aastased noored baarmenid.

Foto: Shutterstock

Calvados Trophy Eesti võistluse eesmärk oli kalvadose ja sellest valmistatavate kokteilide populariseerimine ning Eesti parima kalvadose kokteili valmistaja selgitamine.

Võistluse võitis elu esimesel võistlusel osalenud Janika Roosimäe Olympic Casinost kokteiliga „Ti Amo“. Teise koha saavutas samuti esimest korda võistlustulle astunud restorani Fish & Wine baarmen Kristo Lassi omapärase kokteiliga „Apple Bread“.

ja kolmanda koha saavutas eelmise aasta noorte kategooria võitja restoran Sfäär baaridaam Laura Kukk.

Sel aastal oli võistluse teemaks 2014 – Jean Patou parfüümide aasta. Kalvadose tootjad tähistavad saja aasta möödumist Jean Patou moe- ja parfüümidemaailma loomisest, kutsudes baarmene astuma nende 1920-ndate aastate moedisainerite ja parfüümiloojate jalajälgedes, kes olid Deauville igapäevased külalised ning kirglikud kokteilide austajad.