ILUPIHTIMUSED: Juulikuu 1. nädala lugejakirjad leiad siit!

Ilupihtimused on rubriik, kus lugejad saavad meile oma humoorikaid lugusi ilu- ja moeäpardustest.
Tekst: Lugejate kirjad
Foto: Shutterstock
Mäletan hästi enda esimest juustevärvimist. Olin just läinud põhikooli viimasesse (üheksandasse) klassi, kui populaarsust oli noorte neiude seas kogunud juuste värvimine. Ega ka mina tahtnud alla jääda ja soovisin endalegi heledamaid kiharaid. See tüüpiline Eesti naise kartulikooretoon ei meeldinud ju kellelegi! Lippasin siis uhkel sammul toidupoodi juuksevärvi valima. Aga enne olin loomulikult ka eeltööd teinud – guugeldades leidsin internetist, et hõbehall pidavat kõige moodsam blond toon olema. Taskukohase hinnaga värv leitud ja koju juukseid värvima! Kuna ma olin sel alal algaja, siis ega ma vist korralikult seda värvi enne pähe panemist läbi ei seganud. Igatahes, kui ma lõpuks siis värvi maha pesin, olid minu juuksed SINISED! Ma olin šokis – pisarad voolasid ja värisesin üle kere. Olukorra lahendas minu armas ema, kes tuttavale juuksurile helistas, kes mu pea siis ilusti üle värvis ja korda teha. Mina juukseid igatahes enam kodus ei värvi!
– Helen