GRETE LINK LÕPETAB BLOGIMISE: Loe, miks!

Grete Link oli Iluguru juulikuu blogija. Miks sulgeb Eesti üks populaarsemaid blogijaid oma blogi?

Grete Lingi viimane blogipostitus on järgmine:

Ma olen istunud siin arvuti taga juba mõnda aega ning pole osanud kuskilt alustada. See on vist siiani üks kõige kaalukam postitus, mida olen pidanud kirjutama. Ma tunnen hetkel kõiksuguseid emotsioone. Olen valmis oma eluga edasi liikuma, kuid samas tekib südamesse tohutu kurbus, sest nende 7 aasta jooksul juhtus nii mõndagi. Usun, et paljud on minuga koos kasvanud ja seda kõike kõrvalt näinud. Blogisse on tegelikult küll väga väike osa minu elust jõudnud, kuid see on siiski olnud piisav selleks, et näha muutust. Üle kõige on minu sees tohutult suur tänutunne nende eest, kes on mulle kaasa elanud ja toeks olnud. See on tegelikult uskumatu, mida ja keda on see blogi minu ellu toonud. Ma olen nii tänulik!
Paljudele on tõenäoliselt arusaamatu, miks ma selle blogi kinni panen. Eks seal on mitmed isiklikud asjaolud mängus, kuid peamiselt olen ma seal maal, kus ma tunnen, et elus peavad toimuma muutused. Eks nad juba toimuvadki, seega on vaja neile ruumi teha. Lisaks sellele ma tahan keskenduda oma perekonnale ja lähedastele veel nii kaua, kuni siin viibin. Ma lihtsalt ei taha enam seda, et kui ma plaanin oma sõbrannaga kokku saada, siis meie tihedate graafikute tõttu näeme alles kuu või kahe pärast. Suhted on need, mis kestavad igavesti, aga nendesse tuleb aega investeerida. Me oleme inimestena väga kergesti nõus pingutama karjääri nimel, aga kuidas on nendega, kes on meile tähtsad? Vahel tuleb seisma jääda ning prioriteedid üle vaadata. Mis on mulle surnuvoodis olulisim? Mis üldse pärast surma saab? Igapäeva toimetustes me kaldume arvama, et elu on nii tohutult pikk ja meiega küll midagi kohutavat ei juhtu. Aga kuidas on tegelikult?