FOTOD: keelt kõditavad mullid ning stiilsed külalised Beatrice šampanja-aia avamisel

Beatrice kutsus oma kodurestorani nAnO ja šampanja-toa Mull suvise hooaja avamisele sõpru, tuttavaid, naabreid ja püsikliente, kes kogunesid lillelise suveaia sisehoovis. Vaata, kes kohal käis!
Fotod: Maksim Toome
Avamise puhul nauditi suviselt kergeid ja kihisevaid Bisoli veine, mida tutvustas sarmikas Gianluca Bisol.
“Bisol on pika ajalooga Prosecco valmistaja. 21 põlvkonna vältel on nad harinud  Itaalias, Valdobbiadene järskudel nõlvadel viinapuuaedu. Tänu sellele on igas Cru Bisoli pudelis ka natuke piirkonna ajalugu ja traditsioone.”

Šampanja-aed Mull avab oma värava publikule ilusate ilmade ajal ning eelreserveerimise alusel sõltumata ilmast.