Erakokk paljastab, mida sööb supermodell Gisele ja tema pere

Supermodell ja kahe lapse ema Gisele Bündchen teab nii mõndagi tervislikust eluviisist. Samuti ei tohiks kellelegi üllatusena tulla, et modelli ja ta pere toitumine on väga korralik. Bündchen-Brady erakokk paljastab, et perekonna menüüsse kuuluvad toidud on isegi veel tervislikumad, kui sa arvata üldse oskasid.

Allikas:Vogue.com
Foto:instagram(@fashionistando)

Kokk Allen Campbell rääkis, et juurviljad moodustavad 80 % perekonna toidulauast ning tarbitakse vaid orgaanilist toorainet. Samuti on olulisel kohal täisteraviljad nagu kinoa, pruun riis ja oad. Ülejäänud 20% menüüst on jäetud lihatoodetele.  Süüakse vaid rohumaadel kasvatatud veiste liha ja mahetunnustusega kana ja mõnikord valmistatakse ka pardiliha. Kalaroogadest valmib ainult metsik lõhe ja seda koos kõige tervislikumate komponentidega.

Campbell kinnitab,et pere menüüs pole kohta valgel suhkrul, jahul ja MSG’ d sisaldavatel toodetel (naatrimuglutamaati, mis ise maitset omamata tugevdab toidu maitset. Eriti hästi toimib soolaste toitude puhul. Lisaks maitse intensiivsemaks muutmisele on sellel ka palju soovimatuid kõrvalmõjusid). Salatites ja kastmetes kasutab kokk ainult orgaaniliselt kasvatatud oliividest valmistatud õli, mis on üheks paremaks monoküllastamata rasvhapete allikaks. Küpsetised ning teised road valmivad kookosõliga. Toidule maitse lisamiseks sobib vaid Himaalaja roosa sool ning  kindlasti väldib kokk ioniseeritud versiooni.