VAJA LÄHEB:


– 1 kg mereannikokteili
– 1 kg sinimerekarpe
– ½ fenkolit
– 1 väiksem punt peterselli
– 200 ml valget veini
– 100 ml vahukoor
– 3 küüslauguküünt
– 2 loorberi lehte
– ¼ sidrunimahl
– 1 tl suhkurt
– 2 spl taluvõid
– 1 tl trühvlisool

VALMISTAMINE:

Kuumuta mereannikokteil taluvõiga pannil ca 3 min. Lisa kokteili hulka peeneks hakitud fenkol, hakitud küüslauk, loorber ja kuumuta edasi ca 3 min. Pane pott tulele ning lisa valge vein ja suhkur. Seejärel lisa sinimerekarbid ning kata kaanega, kui karbid on avanenud lisa potti vahukoor ja mereannikokteil, kuumuta ca 2 min. Võta tulelt maitsesta trühvlisoola ja sidrunimahlaga ning serveeri värskelt hakitud peterselliga.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…