EESTI TIPPKOKK ÕPETAB: Hõrgutav õhtusöök valentinipäevaks

Valmistamine:

Pane part külmale pannile nahk alla (ilma õlita) ning lisa kuumust, pardi rasv hakkab vaikselt eralduma, kui nahk on mõnusalt kuldne keera pardi filee umber ning prae ca 3 min, maitsesta soola pipraga. Jäta praadimisel eraldunud rasv alles. Pane part eelsoojendatud ahju 180C juurde ca 5 minutiks. Sega pardirasv kokku oliivõliga ja õunaäädikaga. Sega salat, marjad ja õlikaste. Viiluta part ning aseta kokkusegatud salatipadjale ja puista peale röstitud kõrvitsaseemned.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…