BIKIINIFITNESSI BLOGI: “OMG, kohe on MM, kuid mul on põletushaavad!”

Olen MM-iks valmistunud pikalt ja pühendunult. Kõik on hästi: mu vorm on hea, bikiinid olemas, vaim valmis. Kuid siis lendas mulle näkku keev vesi, mis tekitas näkku põletushaavad! Kas see tähendab minu jaoks MM-i lõppu?

Minu selle hooaja tipphetk ehk MM. Pärast Eesti Meistrivõistlusi olen täis motivatsiooni, energiat ja head tuju. Töö on tehtud! Ega kahe nädalaga enam imesid ei tee – lihas juurde ei ehita, tuleb nüüd hoida seda, mis on. EM-i vormiga olin rahul. Piisavalt kuiv, kuid mitte liiga (ma olen meister kokku kuivamises ja seda on näidanud eelnevad hooajad. Eelmise aasta MM-ks nägin välja nagu nälginud Aafrika laps. Sain teistelt treeneritelt palju positiivset tagasisidet, seega olen rahulik ja elan oma rutiinis edasi. Midagi ei muuda – ei treeningutes ega toitumises.

Pärast meistrivõistluseid, pühapäeval, otsustasime perega teha väikse väljasõidu maale. Nagu ikka, sai kaasa pakitud ka mõned toidukarbid ning kuna väljas oli veidi tormine, siis tegin termosega teed kaasa. Eeskujulik ettevalmistus, eks?! Autos lobisedes hakkasin siis imelist teed jooma ja järsku tihendi vahelt purskas mulle näkku põhimõtteliselt keevat vett! OMG! Kui valus SEE oli! Esimese apteegini jõudsime 1 tund hiljem, kust ostsin BurnJet´i, mis jahutab ja valu vaigistab. Imeline asi! Otseselt paanikasse ei sattunud, sest ega see olukorda ei päästaks. Lihtsalt olin hämmingus, kuidas selline asi minuga juhtuda sai. Ja MM-ini on vähem kui 2 nädalat! Jackpot!