Sügisesed parfüümiuudised

Sel sügisel saab kargetele ilmadele vastu minna mitme põneva parfüümiga, mis oma uudses tuttavlikkuses annavad igasse päeva just puuduoleva sügavuse ja vürtsinüansi.

Uus Mercedes-Benz Man Grey kõnnib eduka eelkäija jälgedes: pudelid on kujult identsed, kuid värvilt erinevad – matt pudel on värvitud antratsiit-halliks. Ikooniline hõbedane täht on endiselt kohal ja tuleb esile tänu taustal olevale ümmargusele klaasaknale. Värvide valik muudab visuaalselt aroomi kontrasti: värske ja vürtsikas samal ajal. Muskus ja puidused noodid loovad sõltuvust tekitava loori, mis jääb kestma tundideks.

Meestele on häid uudiseid veelgi. Parfüümi L’Homme LACOSTE autor, parfüümimeister Michel Girard on parfüümi L’Homme LACOSTE Intense puhul säilitanud puuviljade, vürtside ja puidu unikaalse sünergia, mida ülendavad ja pikendavad vetiver ja kilejas lõikhein. Avalais ja külluslikes tipunootides ühinevad hõrk küdoonia ja rabarber, millist kooslust mandariini- ja apelsinikoored veelgi rõhutavad ja täiustavad. Parfüümi südame vürtsidekeerises sündivast intensiivselt energilisest kokteilist esilepaiskuva musta pipra, ingveri ja jasmiini jõudu suudab vaevu mahendada uduvihmana mõjuv mandlinoot. Kuulsat krokodilli iseloomustav jõud ja vilgas elavus on siin selgesti tuntav.

Põhjanootides saavad kokku energia ja mehelikkus. Domineeriv seedripuit ja akigalapuu noodid võtavad omaks ambra ja vanilli pisut eksootilise alltooni. Vetiver ja lõikheinajuured lisavad intensiivsust, tugevust ja ahvatlust, muutes parfüümi L’Homme LACOSTE Intense ülimalt unikaalseks ja eriliseks.

Originaalparfüümi veidi muudetud kujuga pudel on matt ja läbipaistmatult öösinine ning rõhutab parfüümi jõudu ja tugevust veelgi.

Burberry uus naisteparfüüm Her kannab endas noorte brittide enesekindlat ellusuhtumist ja seiklushimulist vaimu. Parfüümi modelliks on Cara Delevigne, kes kehastab autentselt londonlanna vaba stiili ja vaimsust. Kampaania muusikaliseks taustaks salvestas Cara oma tõlgenduse armastatud kodulinnale pühendatud laulust „Maybe it’s because I’m a Londoner“.

Parfüümimeister Francis Kurkdjiani loodud Her Eau de Parfum on energiline puuvilja- ja lilleparfüüm, mille avaakordi punaste ja tumedate marjade gurmeenoodile lisanduvad lõhna südames jasmiini ja kannikese õite puhang, järellõhnas aga löövad helisema kuiv ambra ja muskus. „Her Eau de Parfum by Burberry on unikaalne just oma meeldejääva signatuuri tõttu. Taolise signatuuri loomine nõuab tugevat akordi, sinu visiooni edasikandvat olfaktiivset lugu. Päikeseküllaste marjade ja inglasliku natuuri ning ambra-muskuse akordi kooskõla loobki just sellise ülimalt unikaalse signatuuri. Parfüüm on eksimatult äratuntav signatuurlõhn,“ kirjeldab elamust looja.

Parfüümi pudel on inspireeritud Burberry 1981. aastal lansseeritud esimese parfüümi „Burberrys for Men“ disainist. Siledast kumerast klaasist valmistatud heleroosa parfüümipudel on pakendatud kaheosalisse valgesse pakendisse.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Särava jume saladus

Kellele ei meeldi soost ja vanusest sõltumata särav välja näha? Kui suvel on kauni ja päevitanud jume saavutamine loomulik, siis…