KUIDAS ILUMAAILMAS LÄBI LÜÜA?

Eks see ole nii nagu iga teise ametiga – kui oma tööd armastad, siis kauaks see märkamata ei jää. Kuid ka professionaalsuse, pühendumuse, sõbralikkuse ja vastutulelikuse märgiksin siinkohal ära.

 

ANNA LUGEJATELE MINGI ILUNIPP!

Esimene ilunipp on muidugi teha kõike, mis silma sära toob. Kahjuks vahel tundub see võimatuna. Näiteks peedimahlakuur on hea jume andja – igati kättesaadav ja sobiv kõigile. Õige kreemi leid on mõne naha puhul nagu lotovõit. Kindlasti tuleb enne ostu paluda testreid ja proovida ca 1 nädal seda. Siis saab juba tunnetuse ja toote sobivuse kätte. Kabinetihooldusena soovitan kergemaid happehooldusi koheseks tulemuseks. Ja loomulikult vee joomine peab meeles olema.

 

MIDA TÄHENDAB ILU SINU JAOKS?

Minu jaoks täpset ilu defintsiooni pole. See on midagi müstilist, midagi tabamatut. Miski, mida ei saa seostada soengu, meigi või riietusega (kuigi need on ka olulised tegurid). Arvan, et see on harmoonia iseendaga.

 

MIS SIND ILUMAAILMAS KÕIGE ROHKEM HÄIRIB?

Enda klientide juures ei häiri mind miski. Nad on tublid, nad hoolitsevad enda eest ja nad usaldavad mind seda tegema. Aga linnapildis kurvastab, kui ilu nimel on mindud liiale ja mingil hetkel ei ole tulemus enam esteetiline. Igat kortsukest ei ole vaja siluda – eks need näita ju meie temperamenti. Teisalt kurvastab ka liialdatud kokkuhoid enda arvelt. Kahju, kui aastate pärast peeglisse vaadates tuleb tõdeda, et tegemist oli raisatud kokkuhoiuga.

 

MIS SINU TÖÖ JUURES KÕIGE NAUDITAVAM ON?

Stressi mittetekitavate ametite juures on kosmeetiku amet on üks vähem stressi tekitavaid. Siia tullakse juba positiivselt meelestatuna ja ära minnakse sooviga ruttu tagasi tulla. See emotsioon kandub minulegi. Võin julgelt väita, et kosmeetikutöö on ka minu enda rõõmuallikas. See on huvitav maailm, kus kõik on kogu aeg muutumises. Pidevalt tehakse uusi avastusi ilu nimel ja olla selle kõige juures – no mida sa uudishimulik naishing veel tahta võid!


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised