Hetkel on käimas suur ilutoodete võistlus ILUTEEMANT 2018 ning oma ala proffidest koosnev žürii on põnevaid tooteid testimas. Võitjad selguvad märtsikuus toimuval Iluteemant galaõhtul. Tutvustame ka lugejatele žüriiliikmeid ja uurime välja, millised on nende lemmiktooted ja ilunipid. 

Nahahooldustooteid testivad kolm kosmeetikut ning üheks neist on sel aastal 23-aastase kogemusega kosmeetik Kaari Lembra, kes tegutseb Ella Beauté ilusalongis.

 

MISSIOON ILUMAAILMAS:

Naine peab olema hoolitsetud. Kosmeetikul on võimalus siin oma tillukene panus anda, et naised tunneksid end oma nahas (sõna otseses mõttes) hästi.

 

TOOTED, MIS SULLE ILUTEEMANT TESTIMISEL KÕIGE ROHKEM MEELDISID:

1) Natura Siberica Caviar Expert Instant Action Super Face Serum näoseerum
Säraandev seerum, mis teeb seda, mida lubab. Sobib ka tundlikule nahale.


2) Lush Fresh Handmade Cosmetics Rub Rub Rub Shower Scrub kehakoorija
Olin meeldivalt üllatunud. See on toode, mis vaatamata teralisele konsistentsile ei ärrita ka tundlikumat nahka, kuna veega emulgeerides muutub pehmeks seebiks. Meeldiva merelise lõhnaga. Nahk jääb väga siidine. Kõigepealt koorib ja siis teeb pai nahale.

3) Image Skincare biomolekulaarne vananemisvastane ja säraandev mask
Tegemist on aplikatsioonmaskiga, mis andis kohese tulemuse ja toime oli kestev. Ei ärritanud ka silmaümbust. Pidupäeva hommikul parim aeg kasutamiseks.

ISELOOMUSTA OMA KÄEKIRJA/STIILI/TÖÖPÕHIMÕTTEID!

Reegel nr 1 on, et oma EGO jääb tööle tulles ukse taha. Kosmeetiku külastus ei hõlma ainult personaalset lähenemist hoolitsusele, vaid tähendab ka hoitust, turvatunnet, usaldust ja “poputamist”.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised