Ühest kreemist ei piisa!

Meie nahk koosneb mitmest kihist. Peamiselt surnud naharakkudest moodustuvat väliskihti nimetatakse epidermiseks. Paljude kreemide molekulid ei suuda sellest oluliselt sügavamale tungida, niisutades eelkõige naha pealmist kihti. Enamik vanusest tingitud muutuseid leiab aga aset naha sügavaimas kihis – dermises ehk pärisnahas, kus sisaldub suurel hulgal kollageeni ja elastiini. Esimene moodustab naha struktuurse osa, teine on aga sidekoe koostisosa, mis tagab naha elastsuse. Aastatega hakkab mõlema hulk nahas kahanema, seega peamegi noorusliku ilme säilitamiseks leidma viise uue kollageeni ja elastiini hankimiseks. Nagu isegi näed, tuleb parimate tulemuste saavutamiseks naha eest nii seest, kui ka väljast korraga hoolitseda. Sinu harjumuspärase kreemiga sarnaseid toimeaineid sisaldav pulber imendub kiiremini vereringlusesse, toetades nahahooldustoodete mõju seestpoolt. Nii on efekt kiirem ja pikaajalisem.

 

Ilupulbreid tuleks üldjuhul tarbida igapäevaselt. Soovi korral võib pulbrit lisada jooki (vesi, piim) või segada smuuti, hommikupudru või jogurti sisse. Pulbreid valides, eelista võimalikult looduslike koostisosadega tooteid, mis ei sisaldaks lõhna- ega värvaineid. Samuti tuleks jälgida pulbrite suhkrusisaldust,et sellega oma kaalule karuteenet ei tehtaks.

 

Mitte iial varem ei ole piir kosmeetika- ja toidumaailma vahel olnud nii õhuke. Ilupulbrid on ilutööstuse uus suund, mis võidab järjest rohkem südameid. Vaatamata sellele, et toode on turul üsnagi uus, võid pulbrite valikust leida isegi päikesekaitsega variante, samuti kollageeni sisaldavaid Nescafé kohvisid ning kogunisti õllesid. Eks siis midagi muud, kui … võtame terviseks


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised