GALERII: 2018. aasta kuumimad meigitrendid!

Järgmisel aastal on fookus fantaasial ning maksimalismil, mis nihutab ilu piire rohkem kui kunagi varem. Väärtuslikuks muutub loodusesõbralik kosmeetika ja taskukohane hind, mis samaaegselt pakuks innovatiivseid võimalusi enda välimusega mängimiseks. Uue ajastu kosmeetika rõhutab meie isikupära ja sobitub ka generatsioon X iluideaalidele.

1. Ekstreemsed huulevärvid on juba mitu hooaega laineid löönud. Sel talvel domineerivad aga must ja tumesinine, mis ka traditsiooniliste ilubrändide nagu Nars ja Dior kollektsioonidesse jõudnud on.

 

 

2. Holograafiline huuleläige ehk evolutsioon, mis käib käsikäes nn. unicorn maaniaga. Intergalaktikaid meenutavad huuleläiked on kohe kindlasti selle hooaja üllatustrend. Narsi kollektsioon koostöös Christopher Kane-ga pakub tagasihoidlikumat varianti võrreldes näites Soap&Glory ja Too Faced toodetega, mis peaaegu et silmippimestavad on.

 

 

3. Ombre huuled ja mitmetoonilised huulepulgad on kangelasteks nii moelavadel kui ka poelettidel. Dior ja Givenchy pakuvad elegantseid variante samal ajal kui Smashbox värviliste ja julgemate toonidega särab.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Särava jume saladus

Kellele ei meeldi soost ja vanusest sõltumata särav välja näha? Kui suvel on kauni ja päevitanud jume saavutamine loomulik, siis…