Sinimerekarpide hooajal septembrist aprillini on toidupoodides ja kalaturul saadaval vaid kõige värskem kraam. Antud retseptis sobivad kasutamiseks kõik meelepärased merekarbid, kuid just sinimerekarpide mustjassinine värvus lisab pastale rustikaalset elegantsi ning muudab toidu nädalavahetuse tähistamiseks sobivaks.

Fiskarsi köögimeistrite käte all valminud hõrk kombinatsioon sinimerekarpidest, pikantsest valgest veinist ja sooja tšilli puudutusest rahuldab ka kõige nõudlikuma sööja maitsemeele. Köögimeistrid lubavad, et see roog valmib kiiremini, kui unistada oleksid osanud ning aega jääb ka lõõgastumiseks ja õhtu nautimiseks.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…