VAJA LÄHEB:

400 g makarone
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
2-3 tomatit
1 väike suvikõrvits
2 sl palsamiveiniäädikat
1 sl hakitud värsket punet
1 sl värsket hakitud basiilikut
sool
musta pipart
VALMISTAMINE:
Kuumuta pannil õli, lisa hakitud küüslauk ja sibul. Haki tomatid väiksemateks kuubikuteks ja lõika suvikõrvits pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Lisa pannile tomat, maitsesta palsamiveiniäädikaga, hakitud pune ja basiilikuga. Viimasena lisa suvikõrvits. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lase mõni minut haududa. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees al dente. Nõruta hoolega ja sega kastme hulka. Serveeri.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…