EESTI TIPPKOKK ÕPETAB: Soe quinoa salat, küpsetatud erinevate juurikate ja fetajuustu “lumega”
Foto: Artjom Ulitin/Lisett Lees

VAJA LÄHEB:

–       500 g beebi kartuleid

–       200 g beebi porgandeid

–       1 pea lillkapsast

–       1 pakk feta juustu

–       2 dl keedetud quinoat

–       2 oksa rosmariini

–       4 küünt küüslauku

–       oliivõli

 

VALMISTAMINE:

Lõika feta juust kubikuteks ja pane karbiga sügavkülma külmuma. Kui juust on külmunud siis lase külmunud kuubikud läbi blendri lumetaoliseks puruks. Pese kartulid ja porgandid. Lõika kartulid pooleks ning sega kokku õli, rosmariini ja purustatud küüslauguga. Pane juurikad eelsoojendatud 180C ahju ca 15 minutiks küldseks küpsema. Lõika lillkapsas väiksemateks õisikuteks ning hoia keevas vees 3 min, seejärel jahuta külmas vees. Sega kokku quinoa ja juurikad, maitsesta pisut soolaga. Serveerimisel raputa juurikatele peale fetajuustu “lund”.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…