Hetkel on käimas suur ilutoodete võistlus ILUTEEMANT 2018 ning oma ala proffidest koosnev žürii on põnevaid tooteid testimas. Võitjad selguvad märtsikuus toimuval Iluteemant galaõhtul. Tutvustame ka lugejatele žüriiliikmeid ja uurime välja, millised on nende lemmiktooted ja ilunipid. 

Juuksetooteid testivad kolm juuksespetsialisti ning üheks neist on sel aastal trihholoog Piret Feofanov, kes juba seitse aastat töötanud taastusravikeskuses Viiking.

 

MISSIOON ILUMAAILMAS:

Minu missiooniks on leida lahendusi peanahast sõltuvatele probleemidele ja aidata inimesi, kes haiguste nagu kõõm, psoriaas, ekseem,väljalangevad juuksed jne käes vaevlevad. Töötan mikroskoopilise kaameraga ning otsin peanahalt ja juustelt probleemiallikat, mida seejärel õige raviplaani ja toodetega ravima hakkan.

 

TOOTED, MIS SULLE ILUTEEMANT TESTIMISEL KÕIGE ROHKEM MEELDISID

#1 Minu esimeseks lemmikuks on kindlasti Cinq Mōndes Ayurvedic Plants Repairing Cream Shampoo and Conditioner, mis on siis India ilurituaalidest inspireeritud juukseid taastavad šampoon ja palsam. Esiteks meeldib, et need tooted on looduslikud ning vabad parabeenidest, silikoonidest ning sulfaatidest, mis on juuste kõige suuremad vaenlased. Meeldib nende ülimalt kerge ja mõnus tekstuur, mainimata ei saa jätta ka imelist lõhna kardemonist, vanillist ja rebasheinast. Annab juustele tugevuse, läikivuse, kuid ei jäta rasket tunnet.

#2 Teiseks meeldis väga Kallos Cosmetics Botaniq Superfruits sari. Suurepärased koostisained nagu avokaado, oliiviõli, makadaamiaõli, kookos ja argaaniaõli toidavad samal ajal, kui meresool tõhusalt juukseid puhastab.

 

#3 Viimaseks lemmikuks valin Innovatis Luxury Care Luxury Cream juuksekreem, mis jätab juuksed nii pehmeks ja niisutatuks. Kaaviariekstrakti ja E-vitamiiniga juuksekreem on samamoodi vaba sulfaatidest, parabeenidest, sünteetilistest värvidest jne. Suurepärane valik kuiva peanaha ja -juustega inimesele.

 

ISELOOMUSTA OMA KÄEKIRJA/STIILI/TÖÖPÕHIMÕTTEID!

Kõige olulisem on läheneda igale inimesele individuaalselt. Arvestada tuleb inimese iga, sugu, elustiili, harjumusi, dieeti, stressi jne. Enamus probleeme peanahaga tulevad seestpoolt, seega õiget ravi peab alati toetama ka individuaalne konsultatsioon nahka mõjutavatest faktoritest. Trihholoogi töö puhul on väga oluline omavaheline suhtlus ja usaldus.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Särava jume saladus

Kellele ei meeldi soost ja vanusest sõltumata särav välja näha? Kui suvel on kauni ja päevitanud jume saavutamine loomulik, siis…