2017. aasta meeldejäävamad moehetked

Vaatame tagasi mööduvasse aastasse ning meenutame revolutsioonilisi moehetki, mis aasta 2017 endaga kaasa tõi.

 

Chanel lendas kosmosesse

Oma sügistalvises kollektsioonis tahtis Karl Lagerfield lausa kosmilist efekti luua. Ning mida Karl Lagerfield tahab, seda ta ka saab. Intervjuus Loic Prigentiga räägib disainer, et tema töötajate lepingutes on tingimus, mis neil tema nõudmistele vastuhakkamise lausa ära keelab! Moderne, kuid siiski relevantne kollektsioon pööras paljusi pilke ning sai palju märkimisväärset tähelepanu.


Rihanna ekstravagantne Comme des Garcons’i kleit Met Ball-il

Anna Wintouri iga-aastane Ekstravaganza Met Gala on koht, kus kõik tuntud näod oma parimad trikid mütsist välja tõmbavad, eriti veel Rihanna. Kas mäletate tema nn omletikleiti 2015. aasta Met Galal? See aasta üllatas Rihanna arhitektuurse Comme des Garconsi kleidis, mis Barbadose laulja Rei Kawakubo auks disainiti.


 

Supreme & Louis Vuitton

Sel aastal kõige rohkem vastukaja, Instagrami pilte ja säutse kogunud kollektsioon oli koostöö Louis Vuittoni meestemoe loovjuhi Kim Jonesi ja tänavamoe staari Supreme vahel. Fanaatikud seisid lausa päevade kaupa poodide uste taga, et killuke seda ajalugu endale soetada.


 

Diet Prada

Kontroversiaalne Instagrami konto @diet_prada on moemaailmas tõusev täht, kelle silme alt ei pääse mitte ükski plagitaat. Virtuaalne moekriitik on generatsioon Z seas endale eriti suure publiku kogunud ning tema käest ei pääse ei Gucci ega Prada.


Kaia Gerberi moelava debüüt

Cindy Crawfordi ning Rande Gerberi tütar Kaia Jordan Gerber kõndis see aasta oma esimesel moe-show‘l New Yorkis. Endise supermodelli tütar nägi oma emaga väga sarnane välja. Hetkel on Kaia kuumim tüdruk linnas.


 

Donatella kutsus kokku endised 90ndate supermodellid

Donatella Versace korraldas see aasta lausa ennenägematu show oma venna Gianni Versace auks, kes 1997. aastal mõrvati. Show lõpus jalutasid lavale Naomi, Carla, Cindy, Claudi ning Helena, kes kõik üleni kuldsetes rüüdes Versace uut ajastut märkisid.


 

Aasta modell: Adwoa Aboah

Modell ja aktivist Adwoa Aboah ilmus Vogue uue peatoimetaja Edward Enninfuli’i esimesel esikaanel, mida pildistas Steven Meisel. Koos Pat McGrathi meigimaagia ning Marc Jacobsiga sai sellest kaanest ajalooline hetk. Modell nimetati aasta modelliks London Fashion Awards-il. Peale selle kasutab Adwoa oma häält, et võidelda teemadega nagu mentaalsed haigused, rassism ning feminism.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised