Foto: Shutterstock

#1 Pabersalvrätt salatipakis

Pane kilest salatipakikesse ka tükike majapidamispaberit. See tõmbab lehtsalati sulamisel tekkiva vee ja niisukse endasse. Niiskus aga paneb värske toidu kiiremini närbuma ja hallitama.

 

#2 Ära eralda banaane kobarast enne söömist

Sa võid küll mõelda, et oled tubli ja jagad oma banaanid kohe portsjoniteks ära, aga selleks, et hoida neid mitte pruuniks minemast tuleks need hoopis kobaras koos hoida ja mitte sealt lahti tirida.

 

#3 Pane kartulikotti üks õun

Idanema hakanud kartuleid ei taha keegi süüa. Ning parim viis selle vältimiseks, on hoida kartulikotis õuna. Õunad toodavad etüleeni gaasi, mis hoiab kartulid kauem värskete ja kõvadena.

 

#4 Pane õunad puuviljadest ja köögiviljadest eraldi

Etüleeni gaas on hea küll kartulitele, kuid kõigele muule mitte. Hoia õunad puuviljakausist eemal (pane need parem kilekotiga külmkappi).


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…